Inschrijvingen

Symposium 2022 - Duurzame eiwitvervangers onder de loep

Algemeen

Eiwitten maken een cruciaal deel uit van onze voeding. Het huidige model van eiwitproductie en -consumptie staat echter onder druk. Uit alle hoeken klinkt dat meer diversiteit en duurzaamheid noodzakelijk zijn. Welke eiwitbronnen zijn er op heden beschikbaar en welke alternatieve eiwitbronnen staan klaar om onze supermarkten te veroveren? Is de consument hier klaar voor en zijn deze eiwitten ook veilig? Hoe gaan onze lokale bedrijven om met deze veranderingen en waar lopen ze tegenaan? Kunnen de veehouderij en veevoederketens anticiperen op de maatschappelijke uitdagingen en zorgen voor meer duurzaamheid? Welke uitdagingen zijn er op vlak van voedselzekerheid en wat is de impact op onze economie en het milieu?

Wil je graag een antwoord op deze vragen? Kom dan zeker op donderdag 13 oktober 2022 naar het 12de AOAC Lowlands symposium 'Duurzame eiwitvervangers onder de loep' in Breda. Naast gerenommeerde sprekers uit België en Nederland die de verschillende invalshoeken rond het gebruik van eiwitvervangers toelichten, zullen ook enkele sprekers uit het bedrijfsleven hun ervaringen met ons delen. Het symposium is voor iedereen die betrokken is bij het onderzoek naar en de ontwikkeling, de productie, het gebruik en de controle van eiwitvervangers in de agrovoedingssector.

Met dank aan onze sponsors

     

Kostprijs en Voorwaarden

Deelnemers
  • € 200 excl. BTW (inschrijving vóór 1 augustus 2022)
  • € 250 excl. BTW (inschrijving na 1 augustus 2022)
  • € 125 excl. BTW voor studenten, mits geldig bewijs

Bij inschrijving zal u in augustus een factuur ontvangen.
Bij annulatie later dan 13 september, wordt € 50 in rekening gebracht.

Inschrijvingen

U kan zich online inschrijven via het formulier AOAC Symposium 2022 Inschrijvingen

Nieuws

Save the date - Het jaarlijkse symposium zal doorgaan op 13/10/2022 met als thema "Duurzame eiwitvervangers onder de loep"
Meer…

Nieuwe LinkedIn pagina om alle nieuws te volgen - Bezoek ons hier

Vacature : Bestuurslid AOAC Lowlands
Meer…